• sns04
  • sns01
  • sns02
  • sns03
Kërko

Çfarë Ne Oferta

Produktet më të shitura
Të gjitha produktet lojrash janë takuar në mënyrë rigoroze kërkesat e direktivës gjermane TUV EN1176, standardit ASTM dhe standarde të kontrollit të cilësisë ISO9001. Kjo është pse produktet tona mund të eksportohen në Amerikë, Kili, Kosta Rika, Argjentina, Rusia, Italia, Franca, Anglia, Dubai, Afrika e Jugut, Singapori, Vietnami, Australi etj

Për një kuptim më të mirë të produkteve tona dhe çmimet, ju lutemi të na kontaktoni, ne do të përgjigjeni për ju brenda 24 orëve.

hetim Tani

Featured produktet

Produktet më të shitura

Pse të na zgjidhni ne?

Markë Playidea u krijua në fillim të vitit 2014, ajo vetëm përqendrohet në fushën shesh lojërash për fëmijë në dy vitet e fundit. Ne gjithmonë përpiqemi të kenë ide më të mira, për të bërë shesh lojërash të mirë, dhe më në fund për të bërë fëmijët më të mirë të rriten në lojë. Në 2014 vit, Playidea ka shkuar në Gjermani GALABAU Ekspozita 2014, Rusia IAAPA Ekspozita 2014, Amerika Charlotte RAAPA Ekspozita 2014, Dubai Outdoor Projektimi 2015, Dubai Deal Shfaq 2015 etj panaire shumë të njohur, dhe ka mbledhur më shumë dhe më shumë ide më të mirë për krijuar fëmijët profesionale dhe të re të stilit shesh lojërash sipas kulturë të ndryshme dhe traditës në tregun lokal. Ajo ka qenë e gatshme për të hartuar, furnizim, instalim, pas shërbimit të shitjes në tregjet e ndryshme me besimin tuaj.