China Styling desain 11 pabrik lan manufaktur | Playidea
  • sns04
  • sns01
  • sns02
  • sns03
Search

Styling desain 11

Short Description:


  • Port: Zhejiang
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    produk layidea Unik Playground kabeh tindakake munggah Eropah Standard EN1176 lan Amercian Standard ASTM, nanging iki ora titik. produk Unik Kita tansah fokus ing idea carane muter uga karo multi-fungsi, ora mung ngganti wawasan saka dolanan, supaya kita wis ngenalaken akeh bahan utawa bagéan saka macem-macem jinis industri kanggo nggawe produk liyane menarik utawa apik-muter. produk bisa ndhukung dicekel bocah beda kanggo muter lan mangerteni sing luwih lengkap ing kemampuan beda. produk kita unik wis melu menyang piranti mekanis, instrument musik, seri motor, Sepur seri, seri papan, kewan & tanduran seri, instrument ngelmu, seri kapal pirate, kartun film seri etc. nanging iku ora titik. Titik penting paling sing wis dikembangaké sawetara teknologi dhuwur dolanan kang connect magneto-daya, cahya, swara, angin, solar, magneto-ngambang etc. We dipercaya iki mangsa dolanan unik.

    Melu ing tim Playidea Unik, muter ing papan kanggo dolanan unik Playidea, dicekel bocah bakal mangsa.

    produk utama kita kalebu Trampoline Park, sensai Nitih, Nitih Family, kiddie Nitih, Carousels, Bumper Cars, Bungee Trampoline, Indoor Playground,

    Water Bikes, Teknik Rodeo Bull, Gyroscope, Nitih Portable karo Trailer lan produk inflatable liyane.

    Seneng ndeleng lan ngalami kulawarga wahana hiburan, nggawa sampeyan agawé, macem, sayah utawa donya romantis.

    Bumper mobil:

    Description Product

    Bumper Car

    * Factory Kita mrodhuksi park Bumper mobil, baterei Bumper Car, Electric Bumper Car, Sky-net Bumper Car, UFO Bumper mobil. macem-macem model kasedhiya.

    * High-end pametumu karo kualitas apik, banget ing workmanship lan layanan paling apik.

    * Material: fiberglass dikiataken plastik (FRP) & Steel, kekandelan saka serat punika 5-8mm.

    Kulo iki dilengkapi cahya apik, music apik, Non-rowo lan lukisan awet.
    Kejabi, kita duwe omah baking Rampung kita dhewe, iku nggawe fiberglass shinning & lancar

    Fitur bab mobil bemper:

    a. technique profesional, kualitas dhuwur, rega cukup.

    b. Bumper mobil digawe saka Serat kuat Plastic lan Steel, lan digunakake materi lingkungan kang tahan korosi lan stabil.

    c. Bumper mobil dilengkapi cahya nggantheng lan music apik, lan wis non deformable lan lukisan non-rowo.

    d. Ing werna lan katon saka mobil bemper bisa Ngatur

    carousel:

    Carousel uga disebut Merry Go babak, bocah carousel, carousel nitih ... Iku banget populer digunakake ing Park lan shoping mall. Narik kawigaten anak desain variousel sawijining, werna urip lan songs apik banget.

    Sepur listrik:

    Sepur listrik uga disebut minangka ngunjungi Sepur, tram, Sepur dalan, Sepur tanah, parking lot tram, Dotto Sepur lan Choo-Choo Sepur. Iku jenis nitih hiburan mechanical ngiring dening 3-6 Trem. Kepala lan kreta sing digawe saka serat kaca, lan kreta iku warna katon lan werna, umume ana papat Trem iki karo sirah, nomer kreta bisa diatur miturut kabutuhan klien. Sepur trackless kita migunakake kabinèt kontrol listrik, nalika Sepur diwiwiti, iku bisa muter lagu ayu, anak aran kaya mlaku ing Sepur nyata. Lan kacepetan sepur bisa luwes, kang banget aman. Kejabi, sirah dilengkapi LED supaya bisa nggawa akèh fun nalika nunggang ing wengi.

    nitih kulawarga,

    kulawarga nitih kita duwe pilihan saka sudhut sing, kang kalebu nitih swing, jumping wahana hiburan, lan taman Rotary nitih etc. Padha cocok kanggo kulawargané main bareng kanggo gain wektu fun kulawarga gedhe.

    Kiddie nitih,

    Kiddie kulo iku duwit receh populer dilakokno nitih swing cilik kang bisa digunakake ing sembarang panggonan umum. Designs atraktif lan mawarni-warni menang sukses gedhe ing pasar hiburan. Sampeyan bisa ngeset wektu dhewe lan kabeh music bisa diputer ing basa sembarang.
    Sensai Park Nitih

    Aja nemu narik ati lan agawé wektu? Sensai park nitih bisa menehi gerakan edan iki. Yen sampeyan aran ditekan, mboten remen, thrill kulo uga bisa mbantu unleash lan nggawe sampeyan refresh. Edan park nitih bisa nggawa sampeyan pengalaman khusu lan apik. Dadi banget populer sak donya sak tenane.

    Inflatables:

    We offer online nutup gandheng inflatable lan permanen inflatable games.All produk inflatable sing diprodhuksi karo kuwat Plato PVC lan ketemu Eropah Standards CE EN14960, AS 3533 [1] .4.12005 standar. Kanggo luwih awet, Kita bisa nambah pitulungan ing lumahing sehat lan ing sudhut joints. Kangge, M / UL niup lan aksesoris liyane bakal. Ofcourse, Customized ngormati.

    dolanan njero ruangan:

    Indoor dolanan, kraton nakal, papan kanggo dolanan bocah-bocah mau dicekel bocah njero ruangan tengah play karo standar safety Eropah leladen anak saka macem-macem abad. Desain profesional lan asli, ing requirement khusus appreciated.OEM / Potongan Service cumawis.

    Trampoline park,

    Trampoline Park wis banget populer ing sedaya donya ing taun anyar. The Renung gedhe bisa dipérang dadi sawetara beda bagean kanggo pemain beda, kaya area jumping free, wilayah basket, ngindari wilayah werni, umpluk area pit, etc. desain bisa selaras. Kita nggunakake bahan kanggo trampolines sing pisanan-bahan kanggo njamin kualitas paling apik. Trampoline jumping Mat diimpor saka Amerika Serikat. Trampolines tabung pindho galvanis kanggo nang njaba. Umpluk pad safety sing Epe, umpluk Ana-sel sidik kain PVC kang ora nresep banyu, midew utawa shap kelangan. Trampoline sumber sing super kiyat dilapisi krom. Kabeh unsur kita kanggo trampolines anti-crack, anti-fade, anti-beracun, resistance anti-UV.

    Bungee Trampoline,

    Gedhe macem-macem trampolines Bungee langsung saka Produsèn ing China. Kabeh Renung bungee kita kualitas karo rega terjangkau. Single bungee Renung, 2 ing salah siji bungee Renung, 4 ing siji bungee Renung, Renung bungee seluler apa sing kasadhiya.

    jumping Bed

    Jumping amben punika kothak utawa persegi dowo trampolines combo.there 2 ing salah siji amben jumping, 4 in 1 jumping amben, 6 ing siji amben jumping, 8 ing siji jumping lan uga 10 ing siji jumping bed.and amben jumping OEM uga ditrima.

    Account Playidea diwiwiti ing awal 2014, iku mung fokus ing lapangan dolanan Anak anyar rong taun. Kita tansah nyoba kanggo duwe gagasan sing luwih apik, kanggo nggawe dolanan luwih apik, lan pungkasanipun kanggo nggawe dicekel bocah luwih tuwuh munggah ing muter. Ing 2014 taun, ing Playidea wis lunga menyang Jerman Galabau Exhibition 2014, Rusia IAAPA Exhibition 2014, Amerika Charlotte RAAPA Exhibition 2014, Dubai Outdoor Design 2015, Dubai Deal Show 2015 etc. pameran banget misuwur, lan wis diklumpukake gagasan liyane lan liyane sing luwih apik kanggo nggawe profesional & anyar-gaya anak dolanan miturut budaya beda lan tradisi ing pasar lokal. Wis siap kanggo desain, sumber, nginstal, layanan sawise-sale in pasar beda karo dateng. Ora nanging Playidea bisa nyekel titik penting saben dolanan lan saben desain kanggo nggawe proyèk mokal karo sange gedhe. Telung anyar-gaya dolanan desain pada pungkasan 2015, lan ing pitung explosively anyar-gaya desain dolanan bakal munggah menyang pasar ing taun iki. We dipercaya sing padha rampung bakal ngganti gagasan desain lawas lan gagasan desain tradisional, lan pangarep-arep kang amba gaweyan kita bisa nggawa revolusi dolanan lan nggawe kabeh anak muter luwih, tuwuh apik. Kabeh produk dolanan wis strictly ketemu requirement Jerman TUV EN1176 arahan lan ISO9001 standar kontrol kualitas.

    1 (1)1 (2)1 (3)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita