• sns04
  • sns01
  • sns02
  • sns03
Search

Apa Kita Nawakake

ndhuwur produk sade
Kabeh produk dolanan wis strictly ketemu requirement Jerman TUV EN1176 arahan, standar ASTM lan standar kontrol ISO9001 kualitas. Iki kok kita produk bisa diekspor kanggo Amerika, Chile, Costa Rica, Argentina, Rusia, Italia, Prancis, Inggris, Dubai, Afrika Kidul, Singapore, Vietnam, Australia lan sapiturute

Kanggo luwih pangerten saka produk lan prices kita, hubungi kita, kita bakal reply ing 24 jam.

Enquiry Saiki

Featured produk

ndhuwur produk sade

Apa Pilih kita?

Account Playidea diwiwiti ing awal 2014, iku mung fokus ing lapangan dolanan Anak anyar rong taun. Kita tansah nyoba kanggo duwe gagasan sing luwih apik, kanggo nggawe dolanan luwih apik, lan pungkasanipun kanggo nggawe dicekel bocah luwih tuwuh munggah ing muter. Ing 2014 taun, ing Playidea wis musna kanggo Jerman Galabau Exhibition 2014, Rusia IAAPA Exhibition 2014, Amerika Charlotte RAAPA Exhibition 2014, Dubai Outdoor Design 2015, Dubai Deal Show 2015 etc. pameran banget misuwur, lan wis diklumpukake liyane lan liyane gagasan sing luwih apik kanggo nggawe profesional & anyar-gaya anak dolanan miturut budaya beda lan tradisi ing pasar lokal. Wis siap kanggo desain, sumber, nginstal, layanan sawise-sale in pasar beda karo dateng.